NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR - Sevim Erdoğan Öz İlkokulu

Sevim Erdoğan Öz İlkokulu

400 Evler Mahallesi Şehit Er Mutlu Can Cd. No,26 50900 Nevşehir/Gülşehir
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir üst öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik Yapacağı sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe, il ve ülke çapında adını duyuran, bireyler yetiştirerek çevremizde ve bölgemizde en iyi model olmak.
Misyon
Ömür boyu aktif öğrenen, bilgili, kültürlü, uluslar arası bilince sahip, sorgulayan, disiplinler arası bağlantılar kurabilen, bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, akademik ve profesyonel hayat için eksiksiz hazırlanmış, örnek gençler yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İlkokul için normal, anasınıfı için ikili öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
0 - --
Ulaşım
Gülşehir- Nevşehir arası karşılıklı her yarım saate bir halk otobüsü vardır. Şehirler arası otobüs ile Nevşehir´e buradan da Gülşehire ulaşılabilir. Ayrıca uçak ile ulaşım imkanı da vardır.
Yerleşim Yeri
Gülşehir, içinden Kızılırmak’ın geçtiği çok eski bir yerleşim yeridir. İlçe merkezi 8500 nüfusa sahiptir. Gülşehir ilçe merkezinde 3 ilkokul,2 ortaokul, 4 lise mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Nevşehir´e 18, Nevşehir havaalanına 10, Kayseri´ye 90, Ankaraya´ya 275 km. uzaklıktadır.