Sevim Erdoğan Öz İlkokulu

Telefon : 90 384 411 44 95
Belgegeçer : 90 384 411 44 95
WEB https://seo.meb.k12.tr
Adres : Erol Ünlüsoy Mahallesi Şehit Er Mutlu Can Cd. No26 50900 Nevşehir/Gülşehir
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir üst öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik Yapacağı sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe, il ve ülke çapında adını duyuran, bireyler yetiştirerek çevremizde ve bölgemizde en iyi model olmak.
MİSYON : Ömür boyu aktif öğrenen, bilgili, kültürlü, uluslar arası bilince sahip, sorgulayan, disiplinler arası bağlantılar kurabilen, bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, akademik ve profesyonel hayat için eksiksiz hazırlanmış, örnek gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :İlkokul için normal, anasınıfı için ikili öğretim
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Gülşehir- Nevşehir arası karşılıklı her yarım saate bir halk otobüsü vardır. Şehirler arası otobüs ile Nevşehir´e buradan da Gülşehire ulaşılabilir. Ayrıca uçak ile ulaşım imkanı da vardır.
Yerleşim Yeri : Gülşehir, içinden Kızılırmak’ın geçtiği çok eski bir yerleşim yeridir. İlçe merkezi 12040 nüfusa sahiptir. Gülşehir ilçe merkezinde 3 ilkokul,3 ortaokul, 3 lise mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Nevşehir´e 18, Nevşehir havaalanına 10, Kayseri´ye 90, Ankaraya´ya 275 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :